Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto, työn ohessa - Vamia

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto, työn ohessa

Esimies työskentelee erikokoisissa majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa työhön osallistuvana esimiehenä, vuoroesimiehenä tai yksikön päällikkönä. Esimies suunnittelee, organisoi, ohjaa, valvoo ja kehittää päivittäistä toimintaa erilaisissa majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä ja organisaatioissa tulos- ja laatutavoitteiden mukaisesti.

Työpaikkoja voivat olla erilaiset hotellit, ravintolat, julkiset ravitsemispalvelut, kahvilat, pikaruokaravintolat, liikenneasemien ravintolat ja erilaiset matkustus- ja rahtilaivat

Koulutusaika

Koulutuksen kesto noin yksi vuosi henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman mukaisesti. Opiskelet monimuotoisesti työn ohessa. Koulutuksen kestoon vaikuttaa aiemmin hankittu osaaminen sekä aikaisemmin suoritetut opinnot.

Koulutuksen voi aloittaa seuraavana ajankohtana:

20.1.2021

Edellä mainitun aloituspäivän lisäksi koulutuksen voi aloittaa myös opinto-ohjaajan/opettajan kanssa laaditun henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti, jos esimerkiksi haluat suorittaa vain osatutkinnon tai tulet jatkamaan kesken jääneitä opintoja.

Hakuaika

Koulutus alkaa                         Haku päättyy                           Haastattelut/Soveltuvuuskokeet

20.1.2021                                 31.12.2020                               koko hakuajan

Koulutukseen on jatkuva haku, joten voit jättää hakemuksen milloin tahansa. Opinto-ohjaaja/opettaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi haastatteluajan.

Koulutuksen kuvaus

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osp. Tutkinto muodostuu kolmesta pakollisesta tutkinnon osasta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta. Kiinnostuksesi mukaan voit valita opintoja liittyen kehittämisprojektin toteuttamiseen, monimuotoisen työyhteisön johtamiseen tai työpaikkaohjaajan valmiuksien kehittämiseen.

Koulutuksen toteutus

Koulutukseen osallistutaan työn ohessa. Lähiopetusta noin kerran kuukaudessa. Lähiopetusten välissä opiskelija tekee oppimistehtäviä teemoihin liittyen. Opettajalta saat tarvittaessa myös henkilökohtaista ohjausta opintoihin.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena.

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset

Erikoisammattitutkinnot: https://vamia.fi/hakijoille/erikoisammattitutkinto/

Tutkinnossa edellytyksenä on hyvä suomen kielen taito.

Koulutuksessa aloittaminen edellyttää alan työpaikkaa, jossa voi tehdä esimiestyötä sekä aikaisempaa koulutusta ja/tai kokemusta alalta.

Koulutuksen hinta

198 €

Oppisopimuksella ilmainen

 

Lisätietoja

Opinto-ohjaaja Erika Perander puh. 040 7647 562, s-posti erika.perander@vamia.fi

Oppisopimusasioissa koulutussuunnittelija Mia Malmsten 040 485 8088, s-posti mia.malmsten@vamia.fi

Fontin koko
Kontrasti