Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto JATKUVA HAKU

Koulutus: Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto

Ajankohta: 16.3.2020

Hakuaika: Jatkuva haku

Paikka: VAMIA, Ruutikellarintie 4, 65100 VAASA

Koulutuksen kesto: Koulutuksen kesto on noin 1 vuosi henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan.

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu ravitsemisalan vankkaa työkokemusta tai aikaisempaa koulutusta omaaville, esimiesasemassa työskenteleville tai esimiesasemaan siirtyville henkilöille. (esim. keittiömestari, ravintolapäällikkö, henkilöstöravintolan esimies, palveluvastaava, emäntä jne). 

Pääsyvaatimukset: Koulutus ja tutkinnon suorittaminen edellyttävät alan työpaikkaa. Edellytyksenä on, että opiskelijan työtehtäviin sisältyy esimiestehtäviä.

Koulutuksen kuvaus: Koulutus on monimuoto-opiskelua, jonka voi joustavasti suorittaa työn ohessa. Koulutuksen tavoitteena on antaa työkaluja vaativien esimiestehtävien hallintaan. Hän tuntee johtamansa työn, hallitsee alan ammattilaiselta vaadittavat työprosessit ja hänellä on riittävää henkilöstöosaamista toiminnan johtamiseen.

Lähiopetus toteutetaan noin kahtena lähipäivänä kuukaudessa, yhteensä 18 kertaa. Tämä koulutusmuoto sopii myös oppisopimuskoulutuksessa oleville, ota yhteyttä oppisopimus@vamia.fi

Tutkinto muodostuu kolmesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta. Tutkinto on mahdollista suorittaa osallistumalla ainoastaan tutkintotilaisuuksiin.

Hinta: Opiskelijamaksu 198,00 €, oppisopimusopiskelijalle maksuton.

Lisätietoja:

Opinto-ohjaaja Erika Perander, puh. 040 764 7562

Ryhmää voidaan täydentää myös koulutuksen aikana, ota yhteyttä!

Peruutusehdot

Opiskelumaksua ei palauteta, mikäli opiskelija keskeyttää opintonsa.

Fontin koko
Kontrasti