Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Koulutusaika: Koulutus alkaa 27.4.2020.  Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Koulutuksen keskimääräinen kesto on 1,5 vuotta.

 

Hakuaika: päättyy 31.12.2021, jatkuva haku

 

Koulutuksen kuvaus: Liiketoiminnan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) sekä yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä). Tutkintoon sisältyy kolme pakollista tutkinnon osaa, jotka ovat Asiakaspalvelu, Tuloksellinen toiminta sekä Työyhteisössä toimiminen. Valinnaisuus mahdollistaa erilaiset opintopolut, joissa voi painottua esimerkiksi asiakaspalvelu- ja myyntiosaaminen tai taloushallinto-osaaminen. Liiketoiminnan  perustutkinnon tutkintonimike on merkonomi.

 

Koulutus toteutetaan siten, että lähiopiskelupäiviä on 1-3 päivää viikossa henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Lisäksi opintoihin sisältyy etätehtäviä sekä työpaikalla tapahtuvaa opiskelua. Työpaikalla tapahtuva oppiminen voidaan toteuttaa joko koulutussopimuksella harjoittelupaikassa tai omalla työpaikalla.

 

Koulutuksessa voi suorittaa joko koko tutkinnon tai tietyt tutkinnon osat. Koulutus soveltuu toteutettavaksi myös oppisopimuksena, ota yhteyttä oppisopimus@vamia.fi.

Osatutkinnoilla voit täydentää ammattitaitoasi esim. laskutuksessa, kirjanpidossa ja palkkahallinnossa. Osatutkinnot sopivat Sinulle, jos Sinulla on esimerkiksi  muun alan aikaisempi tutkinto ja haluat siirtyä uusiin työtehtäviin. Osatutkinnoilla voit myös täydentää aikaisempaa merkonomin tutkintoasi.

Osatutkinnon opiskelu sisältää lähiopiskelua ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Opintoaika noin 1 vuosi. Koulutuksessa on myös mahdollisuus jatkaa ja suorittaa koko perustutkinto.

 

Koulutuksen tavoite: Koulutuksen tavoitteena on suorittaa joko koko tutkinto (merkonomi) tai itselle sopiva tutkinnon osa.

 

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu liiketalousalan työtehtävistä kiinnostuneille sekä ammatinvaihtajille ja henkilöille, jotka haluavat täydentää osaamistaan.

 

Pääsyvaatimukset: Peruskoulu, kiinnostus ja sopivuus alan työtehtäviin.

 

Paikka: Vamia, Hansa-kampus (Sepänkyläntie 2) sekä  Sampo-kampus (Sepänkyläntie 16)

 

Hinta: Koulutus on maksuton

 

Lisätietoja: Opinto-ohjaaja Sirpa Timmerbacka, puh. 0400 399 236, sirpa.timmerbacka@vamia.fi

Fontin koko
Kontrasti