Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala (päiväkoulutus) - Vamia

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala (päiväkoulutus)

Haluatko syventää myynnin alan osaamistasi? Liiketoiminnan ammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan suorittaminen parantaa valmiuksiasi toimia liiketoiminnan tehtävissä sekä antaa uusia työkaluja myynnin suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan. Koulutus on tarkoitettu myynnin ja asiakaspalvelun parissa toimiville.

 

Koulutusaika

Koulutus kestää keskimäärin 1-2 vuotta henkilökohtaisesta suunnitelmasta riippuen. Koulutuksen kestoon vaikuttavat mm. aikaisempi osaaminen sekä aikaisemmin suoritetut opinnot.

Koulutuksen voi aloittaa seuraavana ajankohtana:

7.9.2020

Edellä mainitun ryhmäaloituksen lisäksi koulutuksen voi aloittaa myös opinto-ohjaajan / opettajan kanssa laaditun henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

 

Hakuaika

Koulutukseen on jatkuva haku, joten voit jättää hakemuksen milloin tahansa. Opinto-ohjaaja / opettaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi haastatteluajan.

 

Koulutuksen kuvaus

Liiketoiminnan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkinnon pakollisessa 30 osaamispisteen laajuisessa osassa laajennat liiketoiminnan tehtävissä toimimiseen liittyvää tietotaitoasi. Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan valinnaisissa opinnoissa voit valita esim. asiakashankinnan, ratkaisumyynnin tai tuoteryhmätyöskentelyn valinnaiset osiot. Valinnaisten opintojen laajuus on 120 osaamispistettä. Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan suorittanut osaa suunnitella ja toteuttaa myyntiä, seurata myynti- ja markkinointitoimenpiteiden tuloksellisuutta sekä kehittää asiakaskokemusta.

 

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa työelämässä oppimisella on keskeinen rooli. Koulutus sisältää lähiopetusta noin kaksi päivää kuukaudessa, oppimistehtäviä verkossa sekä myynnin työtehtävissä tapahtuvaa oppimista. Lähiopintojen päiviä on sekä Hansa-kampuksella (Ruutikellarintie 2) että Sampo-kampuksella (Sepänkyläntie 16).  Lähipäivien materiaalit ja oppimistehtävät jaetaan Teams-oppimisalustan kautta. Ammattitaito osoitetaan näytöillä aidoissa työtehtävissä omalla työpaikalla.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

 

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset

Koulutus sopii kaikille myynnin ja markkinoinnin parissa työskenteleville, joilla on alan pohjakoulutusta tai työkokemusta alalta.

 

Hinta

Koulutusmaksu on 198€. Koulutusmaksua ei palauteta, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa.

Koulutusmaksu per tutkinnon osa on 50€.

Työttömille koulutus on maksuton.

 

Lisätietoja

Opettaja Samuli Kaivonen 040 554 3495; samuli.kaivonen@vamia.fi

Opinto-ohjaaja Sirpa Timmerbacka 0400 399 236; sirpa.timmerbacka@vamia.fi

Tiimivastaava Hannu Rinta 040 5637402; hannu.rinta@vamia.fi

Fontin koko
Kontrasti