Lähiesimiestyön ammattitutkinto - Vamia

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittää kykyjäsi johtaa tiimejä. Koulutus sopii sinulle, jos nykyisiin työtehtäviisi kuuluu tiimien johtaminen tai todennäköisesti lähiaikoina tulet siirtymään sellaisiin tehtäviin. Koulutuksen tavoitteena on antaa sinulle perustietoa esimies- ja tiimityöstä.

 

Koulutusaika

Koulutus kestää keskimäärin 1,5 vuotta henkilökohtaisesta suunnitelmasta riippuen. Koulutuksen kestoon vaikuttavat mm. aikaisempi osaaminen sekä aikaisemmin suoritetut opinnot.

Vamia järjestää koulutuksen säännöllisesti ja se voidaan järjestää sopimuksen mukaan suomen tai ruotsin kielellä tai kaksikielisenä. Koulutuksen voi aloittaa seuraavina ajankohtina:

18.1.2021                                      

Hakuaika

Koulutus alkaa                            Haku päättyy                               Haastattelut

18.1.2021                                     20.12.2020                                  viikolla 1-3

 

 

Koulutuksen kuvaus

Opinnot ovat käytännönläheisiä ja keskityt omiin kehittämistarpeisiisi työpaikalla. Koulutuksen laajuus on 150 osaamispistettä.  Koulutuksen pakollinen tutkinnon osa on Lähiesimiehenä toimiminen. Sen lisäksi  valitset kaksi valinnaista tutkinnon osaa seuraavista aiheista: Asiakassuhteiden hoito, Toiminnan kannattavuus, Henkilöstötyö tai Kehittämissuunnitelman laatiminen.

Keskeinen osa koulutus on oppia ymmärtämään ihmisten erilaisia toiminta- ja käyttäytymisprofiileja. Oman ja toisten ihmisten käyttäytymisen ymmärrys auttaa meitä kehittämään tiimin yhteistyötä ja kommunikaatiota. Työyhteisön toimintaa käsitellään sekä suunnittelun, johtamisen että seurannan näkökulmista.

 

Koulutuksen toteutus

Voit joustavasti osallistua koulutukseen työn ohella. Koulutus sisältää 10-12 lähiopiskelupäivää. Lähipäivät on teemoitettu ja koostuvat tiiveistä aihekokonaisuuksista. Lisäksi koulutukseen sisältyy etäopintotehtäviä sekä ohjausta.  Näytät osaamistasi ja suoritat tutkinnon käytännön työtehtävissäsi, ilman teoreettisia tenttejä.

 

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset

Opinnot edellyttävät, että sinulla on soveltuva työpaikka. Toimit ehkä tiiminvetäjänä tai esimiehenä. Koulutukseen on mahdollista hakeutua myös, jos olet siirtymässä tällaisiin tehtäviin lähitulevaisuudessa.  

 

Hinta

Koulutuksen hinta on 198 euroa. Oppisopimuksella toteutettaessa koulutus on maksuton.

 

Lisätietoja

Opettaja Päivi Ikävalko-Kivihaka, puhelin: 040-7066156, sähköposti: paivi.ikavalko-kivihaka@vamia.fi.

Tiimivastaava Hannu Rinta, puhelin 040-5637402, sähköposti: hannu.rinta@vamia.fi.

Oppisopimuspalvelut: Ami Kuula, puhelin: 040-1503982, sähköposti: ami.kuula@vamia.fi.

Fontin koko
Kontrasti