Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi, monimuoto - Vamia

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi, monimuoto

Hakuaika: Jatkuva haku 

Koulutus alkaa: 10.1.2022

Koulutuksen kesto: Koulutuksen kesto on noin 2-3 vuotta henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.

Paikka: VAMIA, Ruutikellarintie 2, 65100 VAASA 

Toteutusmuoto: Monimuoto-opetus, opetusta järjestetään 2 iltaa/viikko ja n. 1 lauantai/kk. 

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu kauneudenhoitoalasta ja asiakaspalvelutyöstä kiinnostuneille henkilöille. Koulutus soveltuu myös ammatinvaihtajille sekä jo alalla toimiville, joilta puuttuu alan tutkinto. 

Pääsyvaatimukset: Kiinnostus alaan ja asiakaspalveluhenkisyys. Hakijalla tulee olla hyvä terveys sekä edellytykset tuottaa alan työtehtävissä tarvittavaa palvelua. Opiskelijavalinta tapahtuu haastattelun/valintatilaisuuden perusteella. Eduksi katsotaan suoritettu toisen asteen tutkinto (lukio tai ammatillinen perustutkinto). Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa saat kutsun kielikokeeseen.

Koulutuksen kuvaus: Koulutuksen aikana suoritetaan hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto näyttöinä. Koulutus tähtää tutkinnon suorittamisessa tarvittavien taitojen oppimiseen. Opiskelemme muun muassa kasvohoitopalveluita, käsi- ja jalkahoitopalveluita, myyntityötä, asiakaspalvelua ja yrittäjyyttä. 

Kosmetologi on ennen kaikkea asiakaspalveluosaaja. Hän on sosiaalinen, luotettava, ammattitaitoinen ja tehokas. Hän suunnittelee työpäivänsä ja –tehtävänsä ammattimaisesti ja itsenäisesti.

Koulutuksen tavoite: Koulutuksen tavoitteena on suorittaa hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto näyttöinä. Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella tai yrittäjän oppisopimuksella.

Lisätietoja:

  • Opinto-ohjaaja Erika Perander, puh. 040 764 7562, s-posti erika.perander@vamia.fi
  • Oppisopimusasioissa koulutussuunnittelija Maria Virkkala puh. 040 523 3023, s-posti maria.virkkala@vamia.fi
Fontin koko
Kontrasti