Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja, päiväkoulutus - Vamia

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja, päiväkoulutus

Hakuaika: Jatkuva haku 

Koulutus alkaa: 3.8.2020

Koulutuksen kesto: Koulutuksen kesto on noin 2-3 vuotta henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.

Paikka: VAMIA, Ruutikellarintie 2, 65100 VAASA 

Toteutusmuoto: Lähiopetus

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu kauneudenhoitoalasta ja asiakaspalvelutyöstä kiinnostuneille henkilöille. Koulutus soveltuu myös ammatinvaihtajille sekä jo alalla toimiville, joilta puuttuu alan tutkinto. 

Pääsyvaatimukset: Kiinnostus alaan ja asiakaspalveluhenkisyys. Hakijalla tulee olla hyvä terveys sekä edellytykset tuottaa alan työtehtävissä tarvittavaa palvelua. Opiskelijavalinta tapahtuu valintatilaisuuden perusteella. Eduksi katsotaan suoritettu toisen asteen tutkinto (lukio tai ammatillinen perustutkinto). Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoaJos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa saat kutsun kielikokeeseen. Tutkinnossa edellytyksenä on suomen kielen taso A 2.2

Koulutuksen kuvaus: Koulutus tähtää tutkinnon suorittamisessa tarvittavien taitojen oppimiseen. Opiskelemme muun muassa kasvohoitopalveluita, käsi- ja jalkahoitopalveluita, myyntityötä, asiakaspalvelua ja yrittäjyyttä. Kosmetologi on ennen kaikkea asiakaspalveluosaaja. Hän on sosiaalinen, luotettava, ammattitaitoinen ja tehokas. Hän suunnittelee työpäivänsä ja –tehtävänsä ammattimaisesti ja itsenäisesti.

Koulutuksen tavoite: Koulutuksen tavoitteena on suorittaa hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto näyttönä. Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella tai yrittäjän oppisopimuksella.

Lisätietoja:

Fontin koko
Kontrasti