Rakennusalan räätälöity koulutus (696048), Oy EduVamia Ab - Vamia

Rakennusalan räätälöity koulutus (696048), Oy EduVamia Ab

Rakennusalan räätälöity koulutus (696048)

 

Koulutus alkaa

21.9.2021

Haku päättyy

1.9.2021

Opiskelupaikkoja

10

 

KUVAUS
Koulutus antaa hyvät perusvalmiudet työskennellä rakennustyömailla. Työmaalla talonrakentajan työtehtävät vaativat monen eri työvaiheen tuntemusta. Rakennusala tarjoaa mielenkiintoista ja haastavaa työtä alan ammattilaisille uudisrakennustyömailla, rakennusten peruskorjauskohteissa ja kiinteistöjen kunnossapitotehtävissä. Koulutuksessa painotetaan energiatehokkaan rakentamisen merkitystä.

Opiskelijoille räätälöidään opintopolku rakennusalan eri osa-alueille. Kielikoulutus ja muun oppimisen tuki sisällytetään henkilökohtaiseen oppimissuunnitelmaan. Koulutus on pääsääntöisesti käytännönläheinen ja työelämälähtöinen.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet työnhakija tai työttömyysuhan alainen ja haluat opiskella rakennusalan perusteita.

Lisätiedot

SISÄLTÖ
Koulutus sisältää tulityö-, työturvallisuus- ja ensi-apu1 korttikoulutukset. Työnhakuvalmennus, viestinnän perusteet ja henkilökohtainen ohjaus on sijoitettu sekä koulutuksen alkuun, että loppuun.

Rakennusalan opiskelun perusteet käsittää matematiikkaa, kielikoulutusta sekä tavallisimmat rakennusalan työt. Työkaluihin tutustumisen lisäksi, eristystyöt, puutyöt sekä betonointi. Mahdollisuuksien mukaan aidoilla työmailla.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Lähijaksoilla tavoitteena on voida tehdä sekä käytännön asioita aidoilla työmailla, että opiskella koululla. Etäjaksot on suunniteltu ja sijoitettu niin, että ne tukisivat mahdollisimman tehokkaasti opetusta.

HAKEMINEN
Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun pitää vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata Oma asiointi -palvelussa osoitteessa te-palvelut.fi.

LISÄTIETOJA
Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta ja kulukorvausta.

Haastattelut pidetään 16.9.2021 Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimistossa, Vaasan toimipaikassa. Kutsut haastateltaville lähetetään tekstiviestillä.

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista:
Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15, neuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta.

KOULUTUKSEN YHTEYSHENKILÖT
VAMIA Opettaja Michael Englund, 040 671 7908, michael.englund@vamia.fi

VAMIA Opinto-ohjaaja Heli Kantola, 040 834 2518, heli.kantola@vamia.fi

Fontin koko
Kontrasti