Rakennusalan räätälöity koulutus (684665) - Vamia

Rakennusalan räätälöity koulutus (684665)

Rakennusalan räätälöity koulutus (nro 684665)

 

Koulutus alkaa

22.9.2020

Haku päättyy

10.9.2020

Kesto

Oman suunnitelman mukaan

Opiskelupaikkoja

10

Kuvaus

KUVAUS
Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet työnhakija tai työttömyysuhan alainen ja haluat opiskella rakennusalan perusteita.


Lisätiedot

SISÄLTÖ
Koulutus sisältää tulityö-, työturvallisuus- ja ensi-apu1 korttikoulutukset. Työnhakuvalmennus, viestinnän perusteet ja henkilökohtainen ohjaus on sijoitettu sekä koulutuksen alkuun, että loppuun.

Rakennusalan opiskelun perusteet käsittää matematiikkaa, kielikoulutusta sekä tavallisimmat rakennusalan työt. Työkaluihin tutustumisen lisäksi, eristystyöt, puutyöt sekä betonointi. Mahdollisuuksien mukaan aidoilla työmailla.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Lähijaksoilla tavoitteena on voida tehdä sekä käytännön asioita aidoilla työmailla, että opiskella koululla. Etäjaksot on suunniteltu ja sijoitettu niin, että ne tukisivat mahdollisimman tehokkaasti opetusta.


HAKEMINEN
Jätä hakemus tiedot -välilehdellä olevasta hakupainikkeesta (’Hae tähän koulutukseen’). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa henkilökohtaisesti ennen hakuajan päättymistä.

Haastattelut pidetään 16.9.2020 Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimistossa, Vaasan toimipaikassa. Kutsut haastateltaville lähetetään tekstiviestillä.

Valintatiedot lähetetään kirjeitse ja ne ovat nähtävillä myös sähköisissä palveluissa (www.te-palvelut.fi -> Asioi verkossa -> Työvoimakoulutus – Koulutushakemusteni tilanne.)
   

LISÄTIETOJA
VAMIA Opettaja Michael Englund, 040 671 7908, michael.englund@vamia.fi

VAMIA Opinto-ohjaaja Heli Kantola, 040 834 2518, heli.kantola@vamia.fi

Kun haluat neuvontaa opiskeluun liittyvistä asioista, opintojen rahoituksesta sekä tietoa eri ammateista ja niihin johtavista koulutuksista:
KOULUTUSNEUVONTA – tietoa koulutusmahdollisuuksista, työvoimakoulutuksesta, opintojen rahoituksesta ma-pe klo 9-16.15
Palvelut matkapuhelimesta soitettaessa (operaattorimaksu): 0295 020 702
koulutusneuvonta@te-toimisto.fi
http://www.te-palvelut.fi > Näin asioit kanssamme > TE-puhelinpalvelut

Fontin koko
Kontrasti