Räätälöity Putkihitsaajan pätevöintikoulutus, Oy EduVamia Ab - Vamia

Räätälöity Putkihitsaajan pätevöintikoulutus, Oy EduVamia Ab

Koulutuksen kohderyhmään kuuluvat työttömät, joilla on koulutustarve ja halu pätevöityä standardin SFS-EN ISO 9606-1 mukaisesti. Putkihitsaajan koulutuksessa painotetaan putkiliitosten esivalmistelua, asennusta sekä hitsausta eri materiaaleilla ja prosesseilla.

Koulutuksen avulla edistetään hakijoiden työllistymistä tai jatkokoulutukseen sijoittumista (tutkinto).

Nämä koulutukset eivät johda tutkintoon.

Lisätiedot

Koulutuksen ensisijainen tavoite on työllistyminen. Yksilöllisesti räätälöityjä koulutuksia suunnitellaan opiskelijan henkilökohtaisten- sekä työelämän tarpeiden mukaisesti.

Koulutukseen sisältyy työturvallisuus-, ensiapu-, tulityö- ja trukkikorttikoulutus.

Koulutus antaa valmiudet työskentelyyn hitsaajana teollisuus-/prosessiputkituksia valmistavissa tai asentavissa yrityksissä.

Opiskelu tapahtuu monimuoto-opiskeluna painottuen käytännön läheiseen lähiopetukseen Vamian tiloissa Sampo- kampuksella Sepänkyläntiellä tai vaihtoehtoisesti työssäoppimispaikassa, jossa tehdään yhdessä työnantajan kanssa työssäoppimissuunnitelma.

HAKEMINEN
Haku te-palvelut.fi. Hakijoille pidetään haastatteluja noin kolmen viikon välein Pohjamaan työ- ja elinkeinotoimistossa Vaasan toimipisteessä. Kutsut haastateltaville lähetetään tekstiviestillä.

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta ja kulukorvausta.

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista:
Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15
Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta.

KOULUTUKSEN YHTEYSHENKILÖT
Vastuukouluttaja Marko Haikonen, puh 040 5526821, tai marko.haikonen@vamia.fi

Opinto-ohjaaja Kati Ahonen puh. 040 128 1935 tai kati.ahonen@vamia.fi

 

Fontin koko
Kontrasti