Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja - Vamia

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja

AUTOALAN PERUSTUTKINTO, AUTOTEKNIIKAN OSAAMISALA (AJONEUVOASENTAJA) 

Koulutusaika

3.8.2021 – 31.12.2023

Koulutuksen kestoon vaikuttavat mm. aikaisempi osaaminen sekä aiemmin suoritetut opinnot, jotka voivat lyhentää opiskeluaikaa.

Hakuaika

Koulutuksen hakuaika on 15.2.2021 – 21.5.2021. Hakijat kutsutaan haastatteluun ja mahdolliseen ohjaavaan kielikokeeseen (vähintään A2.2 suomen kielen taito). Haastattelut järjestetään perjantaina 21.5.2021 Vamian Sampo-kampuksella.  Käytämme viestinnässä puhelinta ja sähköpostia, muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi!

Koulutuksen kuvaus

Ajoneuvoasentajana korjaat ja huollat ajoneuvoja sekä toimit teollisuuden asennustöissä. Opinnoissa opit huoltamaan ja korjaamaan ajoneuvon sekä asiakaspalvelun perusteet.

Autoalan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä).

Ammatillisista tutkinnon osista pakollisia on 90 osaamispistettä (Auton tai moottoripyörän huoltaminen 45 osp ja Auton korjaaminen 45 osp) ja valinnaisia 55 osaamispistettä. Lisätietoja tutkinnosta löydät täältä.

Opiskeluympäristönä toimivat oppilaitoksen asiakastöitä vastaanottava autohalli ja luokkatilat. Koulutukseen kuuluu myös työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Opiskelu tapahtuu arkipäivisin päiväopetuksena ja on päätoimista opiskelua.

Koulutus soveltuu myös oppisopimuskoulutuksena suoritettavaksi, ota yhteyttä oppisopimus@vamia.fi

 

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet suorittaa autoalan perustutkinto tai tutkinnon osia sekä työllistyä alalle. Koulutus sopii hyvin myös alanvaihtajille.

Hinta

Koulutus on osallistujalle maksuton.

Lisätietoja

Opinto-ohjaaja Jura Räsänen, 0400 968004 Sähköposti: etunimi.sukunimi@vamia.fi  

 

Fontin koko
Kontrasti