Autoalan SFS 6002 -sähkötyöturvallisuuskoulutus, Oy EduVamia Ab - Vamia

Autoalan SFS 6002 -sähkötyöturvallisuuskoulutus, Oy EduVamia Ab

Koulutusaika

20.5.2022

Ilmoittautuminen

päättyy 17.5.2022

Huom! Peruutusehto
Jos et pääse koulutukseen, johon olet ilmoittautunut, peruutathan osallistumisesi viimeistään hakuajan päättymispäivänä. Muussa tapauksessa laskutamme koulutuksen hinnan.

Paikka

Vamia, Sepänkyläntie 16, Vaasa

Koulutuksen kesto

1 päivä, klo 8:30-15:30

Koulutus toteutuu jos ilmoittautuneita tulee minimimäärä 7 hlöä

Max osallistujamäärä on 14 hlöä

Kohderyhmä

SFS 6002 sähkötyöturvallisuuskoulutus vaaditaan mekaanikoilta, jotka huoltavat tai korjaavat sähkö- tai hybridiajoneuvoja. Koulutus edellytetään myös työnjohdolta ja asiantuntijatehtävissä toimivilta henkilöiltä, mikäli korjaamolla työskennellään sähkö- tai hybridiajoneuvojen korkeajännitejärjestelmän kanssa.

Koulutuksen kuvaus

5 vuoden välein uusittava koulutus on havainnollinen teoriakoulutus, joka antaa valmiudet työskennellä turvallisesesti sähkö- ja hybridiajoneuvojen kanssa. Koulutuksessa käydään selkeästi läpi mitä korjaamolta vaaditaan sekä minkä tyyppisiä töitä korjaamolla voi korkeajänniteajoneuvon kanssa tehdä. Kurssin lopussa pidetään Autoalan Keskusliiton sertifioima loppukoe, jolla varmistetaan, että osallistujat ovat ymmärtäneet koulutuksen keskeisen sisällön. Koulutuksen hyväksytystä suorituksesta annetaan todistus.

Sisältö

Autoalan sähkötyöturvallisuuskoulutus käsittää standardin SFS 6002 ja sähköajoneuvojen korjaamiseen liittyvien keskeisten säädösten sisällön. Koulutus sisältää lisäksi sähköisen voimansiirron rakenteen ja sähköajoneuvon tekniikkan käsittelyä korjaamon näkökulmasta.

Hinta

235,60 € (sis. alv 24%) sisältäen koulutuksen, oppimateriaalit ja AKL:n sertifioiman loppukokeen sekä kahvit/lounaan

 

Lisätietoja

Teemu Mäenpää, puh. 0400 713 795

 

Käytämme viestinnässä sähköpostia, muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi!

Pidätämme oikeuden peruuttaa koulutus, mikäli hakijoita ei ole riittävästi.

Koulutukseen osallistujien on tärkeää huomioida, että lähikoulutukseen ei saa osallistua, jos on vähänkään flunssainen tai sairas tai jos on palannut vähemmän kuin 14 vuorokautta sitten ulkomailta maasta, jota koskee matkustusrajoitus. Riskiryhmiin kuuluville suosittelemme etäkoulutukseen osallistumista. 

Tarjoukset ryhmille
Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia sopimuksen mukaan. Pyydä tarjous asiakkuuspäällikkö Jukka-Pekka Suoraniemi, puh. 040 727 8898, jukka-pekka.suoraniemi(a)vamia.fi

Fontin koko
Kontrasti