À la carte -ruoanvalmistus, tutkinnon osa 30 osp - Vamia

À la carte -ruoanvalmistus, tutkinnon osa 30 osp

Hakuaika: Jatkuva haku 

 

Koulutus alkaa: 9.8.2021

 

Koulutuksen kesto: Koulutuksen kesto on noin puoli vuotta henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.

 

Paikka: VAMIA, Ruutikellarintie 4, 65100 VAASA 

 

Toteutusmuoto: Lähiopetusta kolme kertaa viikossa yhdeksän viikon ajan. Opintoihin voi kuulua myös työpaikalla tapahtuvaa oppimista, jos haluaa suorittaa koko tutkinnon osan ja näytön.

 

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu ravitsemisalasta kiinnostuneille ja alan työkokemusta omaaville henkilöille.

Pääsyvaatimukset: Hakijalla tulee olla hyvä terveys sekä edellytykset tuottaa alan työtehtävissä tarvittavaa palvelua. Opiskelijavalinta tapahtuu haastattelun perusteella. Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa

Koulutuksen kuvaus:

À la carte -ruoanvalmistus

  • raaka-aineiden tunnistaminen ja käsittely ruuan esivalmistuksessa
  • työn suunnittelu ja organisointi
  • tuloksellinen ja kustannustehokas toiminta
  • gastronomiset periaatteet annosten kokoamisessa
  • À la carte ruokien valmistus ja esteettinen esille laittaminen
  • ruoanvalmistusmenetelmät ja –tekniikat
  • erityisruokavaliot

Koulutuksen tavoite: Koulutuksen aikana suoritetaan à la carte ruokien valmistuksen tutkinnon osa. Tutkinnon osan voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella tai yrittäjän oppisopimuksella.

 

Lisätietoja:  

  • Tiimivastaava Annika Lithén, puh. 040 552 6567, s-posti annika.lithen@vamia.fi
  • Opinto-ohjaaja Erika Perander, puh. 040 764 7562, s-posti perander@vamia.fi
  • Oppisopimusasioissa koulutussuunnittelija Mia Malmsten 040 485 8088, s-posti malmsten@vamia.fi
Fontin koko
Kontrasti