Talouden johtaminen – kannattavan toiminnan edellytys, Oy EduVamia Ab

Koulutuspäivän kuvaus ja hyödyt

Ota talousasiat haltuun! Talouden johtamisen koulutuspäivässä opit talouden perusasiat ja tunnusluvut sekä kaiken sen, mitä talouden johtamisesta ainakin pitää tietää. Opit suunnittelemaan, johtamaan ja seuraamaan organisaation taloutta. Koulutus sopii kaikkien alojen talouden johtajille, niin yksityisille, kuin julkisillekin organisaatioille.

Sisältö

  • Talouden perusteet ja tunnusluvut
  • Talouden suunnittelu ja seuranta

Koulutusaika

Torstai 8.9.2022

Kello 9 – 15

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen päättyy 1.9.2022

Paikka

Vamia, Ruutikellarintie 4, Vaasa, luokka G322, 3. kerros

Kouluttaja

Kouluttajana toimii yrittäjä Riikka Mäkelä (AmO, ITS, LKV, Yamk). Hän on toiminut taloushallintoalan yrittäjänä ja isännöitsijän tehtävissä useamman vuoden. Hänellä on lukuisten täydennyskoulutusten lisäksi ammatillisen opettajan pätevyys ja ylempi korkeakoulututkinto. Riikan vahvuuksia ovat selkeä ja käytännönläheinen opetustapa, laadukkaat opetusmateriaalit sekä lukuisat positiiviset opiskelijapalautteet. Riikka toimii yrittämisen rinnalla myös lehtorina ammattikorkeakoulussa.

Hinta

155 € (alv. 0 %) / osallistuja, 192,20 € (sis. alv. 24 %)

Peruutusehto

Jos et pysty osallistumaan koulutukseen, peruutathan osallistumisesi viimeistään ilmoittautumisen päättymispäivänä sähköpostilla osoitteeseen juho.hernesaho@edu.vaasa.fi . Muussa tapauksessa laskutamme koulutuksen hinnan.

Lisätietoa

Käytämme viestinnässä sähköpostia, muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi!

COVID-19 pandemian takia koulutukseen osallistujien on tärkeää huomioida, että lähikoulutukseen ei saa osallistua, jos on vähänkään flunssainen tai sairas.

Tarjoukset ryhmille
Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia sopimuksen mukaan. Pyydä tarjous: toimitusjohtaja Pia Finne, puh. 040 777 0958, pia.finne@edu.vaasa.fi