Sähköturvallisuustutkinto, Oy EduVamia Ab

Koulutusaika

17.11.2022

Ilmoittautuminen

päättyy 15.11.2022

Huom! Peruutusehto
Jos et pääse koulutukseen, johon olet ilmoittautunut, peruutathan osallistumisesi viimeistään ilmoittautumisen päättymispäivänä. Muussa tapauksessa laskutamme koulutuksen hinnan.

Paikka

Sepänkyläntie 16, Vaasa

Sähköturvallisuustutkinnon kesto

klo 12:00 – 15:00

Kohderyhmä

Sähköalalla työskentelevät, jotka tarvitsevat sähköpätevyyksiä alalla toimiakseen.

Tutkinnon kuvaus

Sähköturvallisuustutkinnon hyväksytty suorittaminen mahdollistaa Sähköpätevyys -todistuksen hakemisen, mikäli hakijan koulutus- ja työkokemusvaatimukset täyttyvät. 

Tutkinto 3

Enintään 1000 V sähkölaitteiden korjaustöitä koskevat tutkinto (S3). Tutkinto vastaa eräiden alojen ammatti- ja erikoisammattitutkintojen pakollista sähköturvallisuustutkintoa.

Tutkinto 2

Enintään 1000 V sähköasennuksia koskea tutkinto (S2), joka edellytetään sähkötyönjohtajalta ja -käytönjohtajalta. Antaa urakointioikeudet enintään 1000 V järjestelmiin.

Tutkinto 1

Tutkinnon 2 sisältö, sekä yli 1000 V sähköasennuksia koskeva tutkinto (S1), joka edellytetään sähkötyönjohtajalta ja -käytönjohtajalta, jotka toimivat yli 1000 V järjestelmissä. Antaa rajoittamattomat sähköurakointioikeudet.

Koulutuksen tavoite

Sähköturvallisuustutkinnon suorittaminen hyväksytysti.

Hinta

198 € (sis. alv 24%)

 

Lisätietoja

Marko Hanka, 040 524 0087, marko.hanka(a)vamia.fi

Käytämme viestinnässä sähköpostia, muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi!

Sähköturvallisuustutkintoon osallistujien on tärkeää huomioida, että lähikoulutukseen ei saa osallistua, jos on vähänkään flunssainen tai sairas tai jos on palannut vähemmän kuin 14 vuorokautta sitten ulkomailta maasta, jota koskee matkustusrajoitus.