Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, päivätoteutus, aloitus 2.8.2022

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, antaa sinulle valmiudet liike-elämän monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin. Voit suuntautua esim. asiakaspalvelun, myynnin,  laskutuksen, palkanlaskennan tai kirjanpidon tehtäviin. Opiskelussa painottuu käytännön tekeminen ja koulutus sopii hyvin suoraan peruskoulustakin tulevalle. Opiskelijat sijoitetaan yhteishaun kautta tulleiden opiskelijoiden kanssa samoihin ryhmiin. 

 

Koulutuksen kuvaus

Liiketoiminnan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä ja koulutuksen kesto on 3 vuotta. Opiskeluaika voi olla lyhyempi mikäli opiskelijalla on jo aiempaa osaamista tai aiemmin suoritettuja opintoja.

Koulutus on päivisin tapahtuvaa lähiopetusta pääsääntöisesti 5 päivää viikossa, opetus ajoittuu klo 8-16 väliseen aikaan lukujärjestyksen mukaan.  Oppimista tapahtuu sekä koulussa että oikeilla työpaikoilla. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen osuus on n. 6 kk koko opiskeluajasta. 

 

Koulutus alkaa 2.8.2022

Koulutukseen on jatkuva haku, joten voit jättää hakemuksen milloin tahansa. Sinuun otetaan yhteyttä kevään aikana ja valinnat koulutukseen tehdään 16.6.2022 mennessä. Hakea voi myös kesän aikana ja ryhmiä täydennetään heti elokuussa jos niihin on vielä tilaa.  

 

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

Valintaperusteet ja jatkuva haku https://vamia.fi/wp-content/uploads/2020/04/Valintaperusteet-1.pdf

 

Lisätietoja 

 

Opinto-ohjaaja Minna Eteläpää puh. 040 756 8406; minna.etelapaa@vamia.fi