Työhyvinvoinnin johtaminen, Oy EduVamia Ab

Koulutuspäivän kuvaus ja hyödyt

Jotta kykenisi johtamaan toisten työhyvinvointia, on muistettava pitää huolta myös itsestään. Koulutuspäivän aikana tarkastelemme erilaisia keinoja edistää sekä omaa, että tiimin hyvinvointia. Perehdymme mm. erilaisiin palautumiskeinoihin ja stressinhallintakeinoihin. Hyvinvointi koostuu fyysisestä, psyykkisestä, sosiaalisesta ja henkisestä kunnosta, sekä keinoista hallita stressin tunnetta. Työssä hyvinvointiin vaikuttavat työ ja työolot, ammattitaito ja osaaminen, terveys ja työkyky, työyhteisön toimivuus, sekä johtaminen ja esimiestyö. Aivotutkimuksen kehittyminen on mahdollistanut stressin fysiologisten vaikutusten tutkimisen sekä todistanut myös mm. unen ja liikunnan hyödyt.

Sisältö

  • Oman hyvinvoinnin johtaminen
  • Stressinhallinta ja energian kulutus
  • Palautumisen mekanismit
  • Tiimin hyvinvoinnin johtaminen

Koulutusaika

Torstai 15.12.2022  

Kello 9 – 15

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen päättyy 8.12.2022

Paikka

Vamia, Ruutikellarintie 4, Vaasa, luokka G322, 3. kerros

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Elina Primetta, KTM. Hänellä on yli 20 vuoden laaja-alainen työkokemus sekä teollisuudesta kansainvälisen kaupan ja markkinoinnin tehtävistä, että asiantuntijaorganisaation muutosjohtamisesta ja henkilöstön kehittämisestä. Elina toimi aikaisemmin työn ohessa digitaalisten liiketoimintaprosessien ja yrittäjyyden kouluttajana, nykyään hän on päätoiminen liiketalouden opettaja Vamialla.

Hinta

155 € (alv. 0 %) / osallistuja, 192,20 € (sis. alv. 24 %)

Peruutusehto

Jos et pysty osallistumaan koulutukseen, peruutathan osallistumisesi viimeistään ilmoittautumisen päättymispäivänä sähköpostilla osoitteeseen juho.hernesaho@edu.vaasa.fi . Muussa tapauksessa laskutamme koulutuksen hinnan.

Lisätietoa

Käytämme viestinnässä sähköpostia, muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi!

COVID-19 pandemian takia koulutukseen osallistujien on tärkeää huomioida, että lähikoulutukseen ei saa osallistua, jos on vähänkään flunssainen tai sairas.

Tarjoukset ryhmille
Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia sopimuksen mukaan. Pyydä tarjous: toimitusjohtaja Pia Finne, puh. 040 777 0958, pia.finne@edu.vaasa.fi