Väliseinien muuraus, tasoitus- ja pinnoitustyöt (708741), työvoimakoulutus, Oy EduVamia Ab

TAVOITE
Antaa opiskelijalle sellaiset tiedot ja taidot, että hän pystyy muuraamaan välisieniä erilaisia kivimateriaaleja käyttäen, tekemään rakennusvaiheet turvallisesti ja hyvän rakennustavan vaatimalla tavalla sekä työllistyä rakennusalan yrityksiin tai yrittäjänä.

KOHDERYHMÄ
Koulutuksen kohderyhmänä ovat rakennusalan eri työtehtävistä kiinnostuneet työttömät henkilöt, joilla on valmius liikkuvaan työhön ja halu työllistyä rakennusalalle.

 

SISÄLTÖ
Työturvallisuuskortti-, tulityökortti-, EA1 kortti-koulutukset
ATK perusteita
Työhönvalmennusta
Ammattiteoriaa
Väliseinämuuraus (Kahi, kevytsora, siporex)
Tasoitustyöt
Erilaiset pinnoitustyöt
Purkutyöt

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Lähijaksoilla tavoitteena on voida tehdä käytännön työharjoittelua aidoilla työmailla tai työsalissa. Etäjaksot on suunniteltu ja sijoitettu niin, että ne tukisivat mahdollisimman tehokkaasti käytännön opetusta.

HAKEMINEN
Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta tai suoraan TE-palveluiden sivulta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/708741?locations=Vaasa&announced=0&sort=1

Täytä hakemus perusteellisesti ja laita mielellään mukaan myös perusteluita. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun pitää vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

LISÄTIETOJA
Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta ja kulukorvausta.

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista:
Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15, neuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta.

KOULUTUKSEN YHTEYSHENKILÖT
Kouluttaja Toni Karjala puh. 0403537974, toni.karjala@vamia.fi
Opinto-ohjaaja Heli Kantola puh 040 834 2518, heli.kantola@vamia.fi