Asiakkuuksien johtaminen – huomio asiakkaisiin, Oy EduVamia Ab

Koulutuspäivän kuvaus ja hyödyt

Asiakkaat ovat organisaatiolle kaikkein tärkein – ja useimmiten myös ainut tulonlähde. Kaipaatko Sinä uusia ideoita ja vinkkejä asiakkuuksien johtamiseen? Millaisia kosketuspisteitä asiakkaalla on sinun organisaatioosi? Miten työntekijäkokemus vaikuttaa asiakaskokemukseen? Miten asiakkaasi tekevät ostopäätökseensä? Mikäli haluat johtaa asiakkuuksianne entistäkin paremmin, niin tule mukaan asiakkuuksien johtamisen päivään! Koulutus sopii kaikille asiakkuuksien kehittäjille, kaikkien alojen tuotteita tai palveluita tarjoaville yksityisille tai julkisille organisaatioille.

Sisältö

  • Asiakaskeskeisyys ja asiakaslähtöisyys
  • Asiakaskokemus – työntekijäkokemus
  • Asiakkuuksien analysointi
  • Asiakkuuksien kehittäminen

Koulutusaika

Torstai 6.10.2022

Kello 9 – 15

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen päättyy 29.9.2022

Paikka

Vamia, Ruutikellarintie 4, Vaasa, luokka G322 3. kerros

Kouluttaja

Kouluttajana toimii ekonomi Elina Primetta (yo-merkonomi, tradenomi, KTM ja AmO). Hänellä on yli 20-vuotinen laaja-alainen työkokemus sekä teollisuudesta kansainvälisen kaupan ja markkinoinnin tehtävistä Suomessa ja Saksassa, että asiantuntijaorganisaation muutosjohtamisesta ja henkilöstön kehittämisestä. Elina on opettanut työn ohessa digitaalisia liiketoimintaprosesseja ja yrittäjyyttä, nykyään hän toimii päätoimisena liiketalouden opettajana Vamialla.

Hinta

155 € (alv. 0 %) / osallistuja, 192,20 € (sis. alv. 24 %)

Peruutusehto

Jos et pysty osallistumaan koulutukseen, peruutathan osallistumisesi viimeistään ilmoittautumisen päättymispäivänä sähköpostilla osoitteeseen juho.hernesaho@edu.vaasa.fi . Muussa tapauksessa laskutamme koulutuksen hinnan.

Lisätietoa

Käytämme viestinnässä sähköpostia, muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi!

COVID-19 pandemian takia koulutukseen osallistujien on tärkeää huomioida, että lähikoulutukseen ei saa osallistua, jos on vähänkään flunssainen tai sairas.

Tarjoukset ryhmille
Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia sopimuksen mukaan. Pyydä tarjous: toimitusjohtaja Pia Finne, puh. 040 777 0958, pia.finne@edu.vaasa.fi