Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja

Lasten suun terveyden edistämisen opinnot soveltuvat sinulle, jolla on suunhoidon osaamisalan pakolliset opinnot suoritettuina ja haluat täydentää tai päivittää osaamistasi lasten suunhoidossa. Opintojen tavoitteena on lisätä hammashoitajan osaamista lasten suun terveyden edistämisen osalta. Opintojaksolla opiskelemme lapsen ja lapsiryhmien ohjaamista suun omahoidossa, alle kouluikäisten lasten suun terveystarkastuksen tekemistä sekä ehkäisevässä suun terveydenhoitotyössä työskentelemistä. Opintojen jälkeen voit työskennellä itsenäistä työtä tekevänä hammashoitajana.

Opinnot koostuvat neljästä lähipäivästä, verkko-opinnoista ja työpaikalla annettavasta näytöstä. Voit antaa näytön omalla työpaikallasi tai muulla soveltuvalla näyttöpaikalla.

 

Koulutusaika: noin 7 kuukautta, sisältäen neljä lähipäivää marras-, joulu-, tammi- ja helmikuussa, verkko-opinnot sekä näytön. 

Koulutusmaksu: Koulutusmaksu tutkinnon osan suorittamisesta on 50€, työttömille koulutus on maksuton. Myös oppisopimuksella opiskelu on maksutonta.

Yhteystiedot: opettaja Maarit Hovila p. 0405859662, opinto-ohjaaja Kati Rasinmäki p. 040 624 9854, etunimi.sukunimi@vamia.fi