Asiakkuuksien johtaminen – huomio asiakkaisiin, Oy EduVamia Ab

Koulutuspäivän kuvaus ja hyödyt

Asiakkaat ovat organisaatiolle kaikkein tärkein – ja useimmiten myös ainut tulonlähde. Kaipaatko Sinä uusia ideoita ja vinkkejä asiakkuuksien johtamiseen? Millaisia kosketuspisteitä asiakkaalla on sinun organisaatioosi? Miten työntekijäkokemus vaikuttaa asiakaskokemukseen? Miten asiakkaasi tekevät ostopäätökseensä? Mikäli haluat johtaa asiakkuuksianne entistäkin paremmin, niin tule mukaan asiakkuuksien johtamisen päivään! Koulutus sopii kaikille asiakkuuksien kehittäjille, kaikkien alojen tuotteita tai palveluita tarjoaville yksityisille tai julkisille organisaatioille.

Sisältö

  • Asiakaskeskeisyys ja asiakaslähtöisyys
  • Asiakaskokemus – työntekijäkokemus
  • Asiakkuuksien analysointi
  • Asiakkuuksien kehittäminen

Koulutusaika

Päivämäärä: Perjantaina 31.3.2023

Kellonaika: 9.00 – 15.00

Paikka

Vamia, Ruutikellarintie 4, Vaasa, luokka G322 (Silveria-rakennus, 3. kerros)

Kouluttaja

Kouluttajana toimii ekonomi Elina Primetta (KTM johtaminen ja organisaatiot, tradenomi liiketalous, AmO). Hänellä on yli 20-vuotinen laaja-alainen työkokemus sekä teollisuudesta kansainvälisen kaupan ja markkinoinnin tehtävistä Suomessa ja Saksassa, että asiantuntijaorganisaation muutosjohtamisesta ja henkilöstön kehittämisestä. Elina on opettanut työn ohessa digitaalisia liiketoimintaprosesseja ja yrittäjyyttä, nykyään hän toimii päätoimisena liiketalouden opettajana Vamialla.

Hinta

158 € (alv 0 %), 195,92 € (sis. alv 24%) sisältäen kouluttajan jakamat oppimateriaalit.

Peruutusehto

Jos et pääse koulutukseen, johon olet ilmoittautunut, peruutathan osallistumisesi viimeistään hakuajan päättymispäivänä. Muussa tapauksessa laskutamme koulutuksen hinnan.

 

Lisätietoja

Käytämme viestinnässä sähköpostia, muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi!

Pidätämme oikeuden peruuttaa koulutus, mikäli hakijoita ei ole riittävästi.

Ethän osallistu koulutukseen, jos olet flunssainen tai sairas.