Henkilöstön ja osaamisen johtaminen, Oy EduVamia Ab

Koulutuspäivän kuvaus ja hyödyt

Maailma jatkaa muuttumistaan – pysyvätkö organisaatiomme ajan tasalla?  Minkälaisilla käytännön menetelmillä saataisiin kaikkien työntekijöiden arvokas osaaminen käyttöön siten, että organisaatio menestyy? Miten saada henkilöstö pysymään osaavana, innostuneena, muutosvalmiina, motivoituneena ja sitoutuneena organisaatioon? Tutkimusten mukaan johtamiskäytänteillä, organisaation tunneilmastolla ja psykologisella turvallisuudella on merkittävät vaikutukset työhyvinvointiin, työn laatuun, tuottavuuteen ja liiketaloudelliseen tulokseen. Tämä koulutus sopii kaikkien alojen organisaatioille, joissa on ihmisiä tekemässä töitä, niin yksityisille, kuin julkisille aloille. Tule mukaan koulutuspäivään saamaan uutta inspiraatiota työhösi!

Sisältö

  • Tunneilmaston johtaminen
  • Osaamisen johtaminen
  • Osallistaminen ja sitouttaminen
  • Psykologinen turvallisuus

Koulutusaika

Päivämäärä Torstaina 23.11.2023

Kellonaika 9.00 – 15.00

 

Paikka

Vamia, Ruutikellarintie 4, Vaasa, luokka G322 (Silveria-rakennus, 3. kerros)

 

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Elina Primetta (ekonomi, KTM johtaminen ja organisaatiot, Tradenomi liiketalous, AmO). Hänellä on yli 20-vuotinen laaja-alainen työkokemus, joka koostuu mm. asiantuntijaorganisaation muutosjohtamisesta ja henkilöstön kehittämisestä, sekä teollisuuden kansainvälisen kaupan ja markkinoinnin tehtävistä Suomessa ja Saksassa. Nykyään Elina on Vamian liiketaouden opettaja.

Hinta

158 € (alv 0 %), 195,92 € (sis. alv 24%) sisältäen kouluttajan jakamat oppimateriaalit.

Peruutusehto

Jos et pääse koulutukseen, johon olet ilmoittautunut, peruutathan osallistumisesi viimeistään hakuajan päättymispäivänä. Muussa tapauksessa laskutamme koulutuksen hinnan.

Lisätietoja

Käytämme viestinnässä sähköpostia, muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi!

Pidätämme oikeuden peruuttaa koulutus, mikäli hakijoita ei ole riittävästi.

Ethän osallistu koulutukseen, jos olet flunssainen tai sairas.