Työyhteisön kehittäminen, Oy EduVamia Ab

Koulutuspäivän kuvaus ja hyödyt

Oletko miettinyt, miten Sinä voisit kehittää omaa työyhteisöäsi ja siten parantaa inhimillistä suorituskykyä? Tule mukaan voimaannuttavaan päivään saamaan käytännön vinkkejä motivoivan työilmapiirin rakentamiseksi ja vuorovaikutuksen tehostamiseksi. Tämä intensiivinen valmennuspäivä sopii kaikkien alojen ja erilaisten organisaatioiden johtajille ja kehittäjille.

Sisältö

  • Työyhteisön johtaminen ja kehittäminen
  • Kannustavan palautteen ja motivoivan työilmapiirin rakentaminen
  • Strategian toteutuminen omassa johtamisviestinnässä

Koulutusaika

Päivämäärä: maanantaina 22.5.2023

Kellonaika: 9.00 – 15.00

Paikka

Vamia, Luokka G322, Hansakampus 4 (Silveria-rakennus), Ruutikellarintie 4, 65100 Vaasa

Kouluttaja

Kouluttajana Jaana Hautala, kokenut yritys- ja mentaalivalmentaja, NLP-kouluttaja ja tietokirjailija (Mielen voimasta 2017 ja Rohkeiden Aikuisten kirja -Vapaudu Uskomusten kahleista 2019). Jaanan tapa kouluttaa ja luennoida on kokemuksellinen ja energinen sekä tuo uudenlaista näkemystä ja käytännön vinkkejä työelämään ja suorituskykyyn. Jaana on ollut yli sadassa organisaatiossa valmentajana, puhujana tai kouluttajana kehittämässä inhimillistä kilpailukykyä, jossa ihmisyys on keskiössä. Aikaisemmin hän toimi 15 vuotta erilaisissa esimiestehtävissä ja kouluttajana, ja hän on valmistunut Kalifornian NLPU:sta NLP Master Traineriksi 2019. Jaana tuo rohkeutta, innovatiivisuutta ja näkemystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä inhimilliseen työelämään, jossa luodaan kilpailukykyä.

 

Hinta

158 € (alv 0 %), 195,92 € (sis. alv 24%) sisältäen kouluttajan jakamat oppimateriaalit.

Peruutusehto

Jos et pääse koulutukseen, johon olet ilmoittautunut, peruutathan osallistumisesi viimeistään hakuajan päättymispäivänä. Muussa tapauksessa laskutamme koulutuksen hinnan.

 

Lisätietoja

Käytämme viestinnässä sähköpostia, muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi!

Pidätämme oikeuden peruuttaa koulutus, mikäli hakijoita ei ole riittävästi.

Ethän osallistu koulutukseen, jos olet flunssainen tai sairas.