Projektien johtaminen, Oy EduVamia Ab

Koulutuspäivän kuvaus ja hyödyt

Onnistu projektien johtamisessa! Miten organisoit ja johdat ihmisiä projekteissa? Miten suunnittelet toimivan projektin niin, että se on sopivasti hallittavissa, eikä hallinnointi vie liikaa aikaa ja energiaa? Miten projektit vaikuttavat liiketoimintaan? Mitä projektien johtamisesta pitää tietää? Tule mukaan projektien johtamisen päivään, kun haluat vahvistaa projektien johtamistaitojasi. Koulutus sopii kaikille aloille, niin yksityisille, kuin julkisillekin organisaatioille.

Sisältö

  • Ihmisten johtaminen ja organisointi projekteissa
  • Projektin suunnittelu, elinkaaret ja mallit
  • Projektien hallinnan työkalut
  • Projektien liiketoiminnalliset näkökulmat

 

Koulutusaika

Keskiviikko 26.10.2022

Kello 9 – 15

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen päättyy 19.10.2022

Paikka

Vamia, Ruutikellarintie 4, Vaasa, luokka G322, 3. kerros

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat valtiotieteiden lisensiaatti Johnny Gädda ja diplomi-insinööri ja ekonomi Harri Uusi-Äijö. Johnny on ennen kouluttajaksi ryhtymistään toiminut liike-elämässä johtotehtävissä ja Harri on työskennellyt mm. monikansallisen teollisuusyrityksen kansainvälisissä projektinjohtotehtävissä.

Hinta

155 € (alv. 0 %) / osallistuja, 192,20 € (sis. alv. 24 %)

Peruutusehto

Jos et pysty osallistumaan koulutukseen, peruutathan osallistumisesi viimeistään ilmoittautumisen päättymispäivänä sähköpostilla osoitteeseen juho.hernesaho@edu.vaasa.fi . Muussa tapauksessa laskutamme koulutuksen hinnan.

Lisätietoa

Käytämme viestinnässä sähköpostia, muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi!

COVID-19 pandemian takia koulutukseen osallistujien on tärkeää huomioida, että lähikoulutukseen ei saa osallistua, jos on vähänkään flunssainen tai sairas.

Tarjoukset ryhmille
Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia sopimuksen mukaan. Pyydä tarjous: toimitusjohtaja Pia Finne, puh. 040 777 0958, pia.finne@edu.vaasa.fi