Henkilöstön ja osaamisen johtaminen – henkilöstö on menestyksen tekijä, Oy EduVamia Ab

Koulutuspäivän kuvaus ja hyödyt

Etätyö, hybridityö, henkilöstökokemus, itseohjautuvuus, valmentava johtajuus, resilienssi, vastuullisuus, digitaalisuus, elinikäinen oppiminen, ketterä kehitys, teknologia, kompleksisuus, geopoliittinen tilanne.. Maailma se jatkaa muuttumistaan yhä kiihtyvällä tahdilla – pysyvätkö organisaatiomme ajan tasalla?  Minkälaisilla käytännön menetelmillä saataisiin kaikkien työntekijöiden arvokas osaaminen käyttöön siten, että organisaatio menestyy? Miten saada henkilöstö pysymään osaavana, innostuneena, muutosvalmiina, motivoituneena ja sitoutuneena organisaatioon? Tutkimusten mukaan johtamiskäytänteillä, organisaation tunneilmastolla ja psykologisella turvallisuudella on merkittävät vaikutukset työhyvinvointiin, työn laatuun, tuottavuuteen ja liiketaloudelliseen tulokseen. Tämä koulutus sopii kaikkien alojen organisaatioille, joissa on ihmisiä tekemässä töitä, niin yksityisille, kuin julkisille aloille. Tule mukaan koulutuspäivään saamaan uutta inspiraatiota työhösi!

Sisältö

  • Tunneilmaston johtaminen
  • Osaamisen johtaminen
  • Vaikuttavuus ja osallistaminen
  • Psykologinen turvallisuus

Koulutusaika

Tiistai 22.11.2022  

Kello 9 – 15

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen päättyy 15.11.2022

Paikka

Vamia, Ruutikellarintie 4, Vaasa, luokka G322, 3. kerros

Kouluttaja

Kouluttajana toimii ekonomi Elina Primetta (yo-merkonomi, tradenomi, KTM ja AmO). Hänellä on yli 20-vuotinen monialainen työkokemus sekä asiantuntijaorganisaation muutosjohtamisesta ja henkilöstön kehittämisestä, että teollisuuden kansainvälisen kaupan ja markkinoinnin tehtävistä Suomessa ja Saksassa. Elina toimi työn ohessa digitaalisten liiketoimintaprosessien ja yrittäjyyden kouluttajana, nykyään hän on Vamialla päätoimisena liiketalouden opettajana.

Hinta

155 € (alv. 0 %) / osallistuja, 192,20 € (sis. alv. 24 %)

Peruutusehto

Jos et pysty osallistumaan koulutukseen, peruutathan osallistumisesi viimeistään ilmoittautumisen päättymispäivänä sähköpostilla osoitteeseen juho.hernesaho@edu.vaasa.fi . Muussa tapauksessa laskutamme koulutuksen hinnan.

Lisätietoa

Käytämme viestinnässä sähköpostia, muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi!

COVID-19 pandemian takia koulutukseen osallistujien on tärkeää huomioida, että lähikoulutukseen ei saa osallistua, jos on vähänkään flunssainen tai sairas.

Tarjoukset ryhmille
Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia sopimuksen mukaan. Pyydä tarjous: toimitusjohtaja Pia Finne, puh. 040 777 0958, pia.finne@edu.vaasa.fi