Työlainsäädäntö – esimiehen työnantajaroolin selkäranka, Oy EduVamia Ab

Koulutuspäivän kuvaus ja hyödyt

Onko tullut aika päivittää työlainsäädännön tietämys ajan tasalle? Mitä Sinun työnantajana tai työnantajan edustajana pitää tietää työtä, työntekijöitä ja työntekoa koskevista laeista ja säännöksistä? Mitä velvollisuuksia työnantajalla on? Entä mitä voit edellyttää työntekijöiltä? Minkälaisia oikeuksia työntekijöillä ja työnantajalla on? Tule mukaan hankkimaan perustietämys työlainsäädännöstä, koulutus sopii kaikille aloille, olitpa sitten yksityisestä, tai julkisesta organisaatiosta.

Sisältö

  • Esimiehen työnantajaroolin selkäranka
  • Työlainsäädännön perusteet
  • Työnantajan ja työntekijän oikeudet ja velvollisuudet

Koulutusaika

Torstai 10.11.2022

Kello 9 – 15

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen päättyy 3.11.2022

Paikka

Vamia, Ruutikellarintie 4, Vaasa, luokka G322, 3. kerros

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Kristiina Peltola, KTM, HHJ. Kristiinalla on kaksi alempaa ja kaksi ylempää korkeakoulututkintoa. Hän on yrittäjä, tilitoimistopalveluiden toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja toisessa yhtiössä.

Hinta

155 € (alv. 0 %) / osallistuja, 192,20 € (sis. alv. 24 %)

Peruutusehto

Jos et pysty osallistumaan koulutukseen, peruutathan osallistumisesi viimeistään ilmoittautumisen päättymispäivänä sähköpostilla osoitteeseen juho.hernesaho@edu.vaasa.fi . Muussa tapauksessa laskutamme koulutuksen hinnan.

Lisätietoa

Käytämme viestinnässä sähköpostia, muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi!

COVID-19 pandemian takia koulutukseen osallistujien on tärkeää huomioida, että lähikoulutukseen ei saa osallistua, jos on vähänkään flunssainen tai sairas.

Tarjoukset ryhmille
Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia sopimuksen mukaan. Pyydä tarjous: toimitusjohtaja Pia Finne, puh. 040 777 0958, pia.finne@edu.vaasa.fi