Syömishäiriötä sairastavan kohtaaminen, Oy EduVamia Ab

Koulutuspäivän kuvaus ja hyödyt: 

Kaipaatko lisätietoa syömishäiriöistä sekä keinoja sairastuneen kohtaamiseen ja tukemiseen? Järjestämme työelämän tarpeisiin suunnatun käytännönläheisen koulutuspäivän, jonka tavoitteena on tarjota konkreettisia keinoja syömishäiriötä sairastavan asiakkaan kohtaamiseen ja tukemiseen erilaisissa hoito- ja palveluympäristöissä. Koulutus tarjoaa työntekijälle myös tietoa ja taitoja tukea syömishäiriötä sairastavan ravitsemustilaa ja sen kautta asiakkaan toipumista.

 

Koulutus soveltuu esimerkiksi koulu- ja opiskeluhuollossa, lastensuojeluyksiköissä ja mielenterveysasiakkaiden hoito- ja kuntoutusyksiköissä toimiville työntekijöille.  

 

Sisältö: 

  • Mistä syömishäiriössä on kyse?
  • Syömishäiriötä sairastavan ravitsemushoito
  • Hoitosuhteen luominen ja sen merkitys toipumisessa
  • Miten edesautan syömishäiriöstä toipuvaa?

 

 

Koulutusaika: 

Päivämäärä: 26.4.2023 

Kellonaika: 8.30-15.30 

Ilmoittautuminen päättyy: 20.4.2023

 

Paikka: 

Hansa kampus 2, Ruutikellarintie 2. 65100 Vaasa.

 

Hinta: 110 € / osallistuja (alv. 0%), 136,40 € /osallistuja (sis. alv. 24%)

 

Kouluttajat: 

  • Anne Priha, psykiatrinen sairaanhoitaja (YAMK), ammatillinen opettaja, MDFT-terapeutti sekä CBT-e (Kognitiivinen käyttäytymisterapia- lyhytmallikoulutus syömishäiriöiden hoitoon.) Anne on hoitanut työssään syömishäiriötä sairastavia nuoria ja heidän perheitään erikoissairaanhoidon avo- ja osastohoidossa, vuosina 2014–2021 hän työskenteli syömishäiriöihin erikoistuneella poliklinikalla kliinisenä erityissairaanhoitajana hoitaen asiakkaita nuorista aikuisiin. Anne on osallistunut työssään aktiivisesti oman työyksikkönsä toiminnan kehittämiseen.
  • Marjo Vuorinen, psykiatrinen sairaanhoitaja (YAMK), terveydenhoitaja, työterveyshoitaja, MBB-terapeutti, mindfulness-ohjaaja. Marjo on toiminut erikoistuneen syömishäiriöhoidon parissa niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla, vuosina 2010–2016 hän toimi Kokkolassa toimineen Syömishäiriöklinikan toiminnanjohtajana. Marjo on hoitanut työssään niin avohoidon asiakkaita kuin kriittisesti sairaita syömishäiriöpotilaita sekä ollut perehtymässä erikoistuneeseen syömishäiriöhoitoon eri erikoisalayksiköissä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. 
  • Laura Sohlo, TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti. Laura on toiminut vuodesta 2014 alkaen ravitsemusterapeuttina sekä perus- että erikoissairaanhoidossa ja vuonna 2022 aloittanut lisäksi toiminnan itsenäisenä ammatinharjoittajana. Laura kertoo: ”Olen perehtynyt syömishäiriöiden ravitsemushoitoon työurani alusta alkaen ja oppinut paljon tiimityöstä ja sairauden hoidon eri vaiheista tämän asiakasryhmän kohdalla.”

 

Ethän osallistu koulutukseen, mikäli olet flunssainen tai sairas.

Peruutusehto

Jos et pysty osallistumaan koulutukseen, peruutathan osallistumisesi viimeistään ilmoittautumisen päättymispäivänä sähköpostilla osoitteeseen juho.hernesaho@edu.vaasa.fi . Muussa tapauksessa laskutamme koulutuksen hinnan.