CORE, Cooking for the future

KOHDERYHMÄ: VET opiskelijat ja opetajat kuin myös organisaation edustajat ravintola ja catering osastolta

KESTO: 28.12.2018 — 27.12.2020

PROJEKTIVASTAAVA VAMIASSA: Katarina Sandbacka, Vamia

PARTNERIT:

Coordination: Omnia, Finland

Partners: Vamia (Finland), Ikaslan Gipuzkoa (Spain), Institute of Technology Tralee ITT (Ireland), Tartu Vocational College TKHK (Estonia)

RAHOITUS: Erasmus+ KA3 (European Commission)

YHTEYSTIEDOT: Katarina Sandbacka, tel. +358 40 711 7070, katarina.sandbacka@vamia.fi

PROJEKTIN KOTISIVU: https://cookingforthefuture.net

PROJECT FACEBOOK SIVU: https://www.facebook.com/Cookingforthefuture/

HANKEKUVAUS: CORE-hankkeessa keskitytään parantamaan olemassa olevia tutkintoja tunnistamalla ne kumppanimaissa, parantamalla niitä ja vastaamalla uuteen yhteiseen opetussuunnitelmaan. Hankkeen painopistealueita ovat taitojen ja osaamisen näkyvyyden ja vertailukelpoisuuden parantaminen eri Euroopan maiden välillä.

Samalla hanke parantaa koulutuksen laatua vahvalla työperusteisella osalla, joka myös avaa avoimen koulutuksen resurssien oppimisen ja virtuaaliset kansainväliset yhteydet kokin pätevyyteen. Tavoitteena on parantaa opiskelijoiden kansainvälistä osaamista ja kielitaitoa. Samanaikaisesti koko eurooppalainen ravintola-ala hyötyy hankkeen tuloksista, kun ammattimaisen kokin osaaminen ja osaaminen tunnistetaan, kuvataan ja toteutetaan Euroopan tasolla.

Hanke keskittyy uuden virtuaalisen 360 °: n verkkosivun pilot-version kehittämiseen, jossa on kokin osaaminen ja jossa kaikki opinto-ohjelmat / erikoisalat avataan. Oppimistulokset tehdään mahdollisimman läpinäkyviksi käyttämällä OER-menetelmää (esim. Avointa merkkiä) ammattiin tarvittavien taitojen osalta