Amisrekryn ja Omapajan kevytyrittäjyyskampanja nuorille ammatillisille opiskelijoille

Amisrekryn ja Omapajan kevytyrittäjyyskampanja on suunnattu ammatillisille toisen asteen opiskelijoille.
Amisrekryn tarkoitus on tarjota nuorille mahdollisuus vahvistaa ammatillista osaamistaan toimimalla kevytyrittäjänä ja samalla mahdollisuuden hankkia lisätuloja.

Opiskelijoiden kesätyöt ovat jo toisena kesänä peräkkäin vaarassa peruuntua koronapandemian takia. Jotta opiskelijat voisivat kesällä kuitenkin saada rahaa, ovat Amisrekry ja Omapaja kehittäneet ammatillisille toisen asteen opiskelijoille suunnatun kevytyrittäjyyskampanjan. Tarkoituksena on auttaa nuoria työllistämään itsensä kevytyrittäjänä ja samalla vahvistaa nuorten ammatillista osaamista sekä tarjota heille mahdollisuus saada tuloja.

Hanki lisätuloja ja vahvista ammatillista osaamistasi kevytyrittäjänä

Kevytyrittäjyys on erinomainen keino ansaita lisätuloja opiskelun ohessa tai valmistumisen jälkeen. Tiesitkö, että voit tehdä töitä kevytyrittäjänä opiskelun ohella tai valmistumisesi jälkeen, ja ansaita samalla rahaa omalla osaamisellasi? Asiakkaasi voi olla yksityinen tai yritys, esimerkiksi yritys, jolle olet tehnyt työharjoittelusi tai muuta työtä jo aiemmin. Kevytyrittäjyys on siis vaihtoehto palkkatulolle

Omapaja -kevytyrittäjyys on helppo ja turvallinen tapa lähteä myymään omaa osaamistaan ja palveluaan. Se sopii niin lisätulojen hankkimiseen kuin kokoaikaiseen itsensä työllistämiseen. Yhä useampi nuori työllistää itsensä kesäyrittäjänä.

Lisätietoja Amisrekrystä ja Omapajan kevytyrittäjyydestä